Trainingen

Techniek is een belangrijk onderdeel in voetbal. In de trainingen leren wij de volgende technieken aan: snel voetenwerk, dribbelen en drijven, kappen en draaien, balgevoel, basisbewegingen, schijnbewegingen, passeerbewegingen, passen en trappen, balaanname en koppen en het afwerken op doel.

 

Ook voetbaltactiek is belangrijk. Als de spelers het veld ingaan zonder concreet plan, weten zij niet van elkaar wat de bedoeling is. Door te werken met onder andere een tactiekbord  wordt hier tijdens de training aandacht aanbesteedt. In de trainingen word de tactiek toegepast tijdens de oefeningen. 

 

Loop training is misschien wel het belangrijkste van voetbal. Looptraining verkleint de kans op blessures en het is ook goed voor je wendbaarheid en explosiviteit. Ik starten vaak met een stukje looptraining, omdat dit een goede manier is om warm te worden en een uitstekende start van de training is.

 

Later wil ik ook wedstrijden gaan spelen tegen andere voetbalscholen en ook bvo teams in het binnen en buitenland. wij leggen de focus op positief coachen. Wij willen hiermee bereiken dat de kinderen veel vertrouwen krijgen tijdens het voetbal. Ik vind dit het belangrijkste in voetbal. Plezier is ook belangrijk wij willen ervoor zorgen dat de kinderen met veel plezier trainen en ook met plezier weer naar huis gaan.  

 

 

 

Groepstraining

Groepstraining.

Deze trainingen zijn een aanvulling op de reguliere voetbaltraining en speciaal gericht op de ontwikkeling in het individu. We richten ons in de training op de techniek, tactiek en het fysieke.

 

De groepstraining wordt aangeboden door middel van een ‘pakket’. Dit betreft een 10 weeks traject.

De kosten bedragen 100 euro voor 10 trainingen een losse groepstraining kost 13 euro. Voor een proef training stuur mij een mail of bel mij.

 

De trainingen vinden plaats op woensdagmiddag van 15.00 uur tot 16.00 uur.

De trainingen worden gegeven op de velden van Leerdam Sport, Keramieklaan 2 te Leerdam.

Jongens en meisjes van 5 t/m 16 jaar zijn welkom.

Prive training

Het is ook mogelijk om een persoonlijke training te krijgen. Wil je snel vooruitgaan dan is een persoonlijke training misschien wel iets voor jou. Na een introductiegesprek wordt de training op maat gemaakt. 

Gedurende deze training van een uur sta je alleen met een trainer op het veld. Alle focus is dus op jou gericht.

 

De kosten voor een privé training bedragen 20 euro voor een uur.

Voetbaldag

Tijdens de schoolvakanties organiseren wij een voetbaldag. Dit is een leuke sportieve dag. Er worden spelvormen gedaan zowel met als zonder bal.

Deze dag is voor kinderen van 5 t/m 16 jaar.

Kinderfeestjes

Ben je bijna jarig en helemaal gek op voetbal? Laat dan je voetbalfeestje door mij organiseren.

 

Je krijgt onder andere:

  • Professioneel georganiseerde training met leuke onderdelen
  • Limonade en chips
  • Certificaat voor alle deelnemers

Voor een locatie en tijdstip neem graag contact met mij op